Lieder – Songs

Dies ist eine noch unfertige Version des Liederbuchs, an der ständig gearbeitet wird. Bitte helft mit und schaut Euch auch dieListe der offenen Fragen an. Oder schickt Eure Ergänzungen, auch zu den Begleittexten. Egal wie: her mit Euren Kommentaren!

Hier sind sie hoffentlich bald: alle (?) Lieder, die bei “Scouting the World” jemals eine Rolle spielten. Zumindest soll diese Sammlung mit Eurer Hilfe im Laufe der Zeit komplett werden. Viel Spaß beim Singen wünscht A.

This is still an incomplete version of the online songbook, which is under steady construction. Please try to help and have a look on my list of open questions. Or help out with the stories around the songs. Or whatever: all comments are useful!

Here they are (hopefully soon): all (?) songs that ever played a role in “Scouting the World”. At least with your help this collection should eventually become conmplete. Have a lot of fun singing, A.